Ex Libris Liliana Tarozzi / BS. - Słuszkiewicz-Kaczorowska, Beata (1916-2006) ([wydawca nieznany], 1958)
Przedstawia tańczącą parę w ludowych strojach, u góry na wstążce napis: Ex Libris, na spódnicy dziewczyny: Liliana Tarozzi. Pod wyobrażeniem sygnatura artystki: BS. i miejscowość: Gdynia.