[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w związku z wprowadzeniem publicznej gospodarki lokalami... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz z treścią obwieszczenia dotyczącego kwaterunku, grudzień 1950.