[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w związku z wprowadzeniem publicznej gospodarki lokalami... (Malbork : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz z treścią obwieszczenia dotyczącego kwaterunku, grudzień 1950.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.