Ratusz Głównomiejski - zniszczenie wejście główne przed konserwacją / [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1948)
Przedstawia wejście główne do Ratusza Głównego Miasta, widoczne zniszczenia wojenne przed konserwacją, 1948 r.