Ratusz Głównomiejski - zniszczenie wejście główne przed konserwacją - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). ([Gdańsk], 1948)
Przedstawia wejście główne do Ratusza Głównego Miasta, widoczne zniszczenia wojenne przed konserwacją, 1948 r.
Tyt. zdjęcia nadany przez fotografa na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ratusz Głównego Miasta (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie