Publikacje z prawej strony : wybór artykułów z polskiej prasy przełomu wieków XX i XXI : (ku przestrodze i pamięci) / koncepcja i wybór art. Jan Wojciech Wingralek. - Wingralek, Jan Wojciech (1940- ) (Volumen, 2005)
Zawiera ponad 300 reprintów artykułów z codziennych gazet, tygodników i miesięczników z ostatniego piętnastolecia.