Gruss aus Bad Zoppot - Ottmar Zieher (Monachium). (München : Ottmar Zieher, 1890)
Pocztówka wieloobrazkowa przedstawia Dom Zdrojowy, molo, i widok ogólny Sopotu, ok. 1890 r.
Data wg przedstawienia i daty na stemplu poczt. 18.07.97.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Sopot; Sopot (Polska) -- karty pocztowe