Kunstforschende Gesellschaft. : 1931-1932 - Kunstforschende Gesellschaft (Gdańsk). (Danzig : [s.n.], 1931)
Program wydarzeń kulturalnych w sezonie zimowym 1931/1932 w Gdańsku.
Keywords: Kunstforschende Gesellschaft (Gdańsk).; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie intelektualne