Konzert des Don Kosaken Chors : Programm 12 - Hor Donskih kazakov Sergeâ Žarova (Charlottenburg : [s.n.], 1927)
Druk z programem koncertu chóru Don Kosaken Chor wraz z inf. o trasie koncertowej.
Rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Hor Donskih kazakov Sergeâ Žarova; Chóry -- Rosja -- 1900-1945.