Knižka Milouše Makovce - Cinybulk, Vojtech (1915-1994).; Makovec, Miloš ([S. l., 1963)
Przedstawia chłopca siedzącego nad wodą z wędką i łowiącego ryby. U dołu napis: Knižka Milouše Makovce. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Data wg inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.