[Afisz. Incipit] W poniedziałek dn. 22 grudnia 1947 r. ... Ob. Dr Posmykiewicz Jan wygłosi odczyt p.t. "Gruźlica jest uleczalna" ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o odczycie w sali Teatru Miejskiego w Słupsku.