[Afisz. Incipit] Odezwa wyborcza Stronnictwa Demokratycznego ... (Centralny Komitet Stronnictwa Demokratycznego, 1989)
Afisz z treścią odezwy zawierającą elementy programu Stronnictwa Demokratycznego.