Towarzystwo Szkoły Handlu Morskiego i Techniki Portowej w Gdyni / Towarzystwo Szkoły Handlu Morskiego i Techniki Portowej w Gdyni. ([wydawca nieznany], 1929)
Rodzaj bonu-cegiełki Towarzystwo Szkoły Handlu Morskiego i Techniki Portowej.