[Afisz teatralny. Incipit] Danziger Theater. Sechstes Abonnement. No 19. Heute Montag, den 16. April 1827. Das Soldaten-Gefängniß, oder: Die drei Gefangenen. Ein Lustspiel in 5 Aufzügen von dem Königl. Schauspieler und Regisseur Herrn Wolff. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1827)
Afisz przedstawienia "Das Soldaten-Gefängniß, oder: Die drei Gefangenen. Ein Lustspiel in 5 Aufzügen" Piusa Alexandra Wolffa.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Wolff, Pius Alexander -- (1782-1828). -- plakaty; Stadttheater (Gdańsk) -- 19 w. -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Teatry -- Polska -- Gdańsk -- 19 w. -- druki ulotne