Dialog, partnerstwo, wzajemne zrozumienie. ([S.l. : s.n., 1982)
Afisz propagandowy z okresu stanu wojennego.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Propaganda -- Polska -- 1970-2000 -- druki ulotne; Polska -- 1981-1983 (Stan wojenny) -- druki ulotne