Hevelius Höhe Zernecke Höhe Bauers Höhe [Julius Gottheil]. - Gottheil, Julius (1810-1868) (Lith. b. Wedel in Danzig, 1842)
Przedstawia trzy widoki z Góry Sobótka i lasów Jaśkowej Doliny w Gdańsku, kolejno: Wzgórze Jana Heweliusza, poniżej Wzgórze Wilhelma Ferdinanda Zerneckego i u dołu Wzgórze Heinricha Bauera.