Odezwa do emigrantów wracających do Polski! (Berlin : [s.n.], 1932)
Ulotka dwutygodnika Głos Pracy z lutego 1932 r.
Wydanie nadzwyczajne Głosu Pracy.
Keywords: Polacy -- za granicą -- 1900-1945 -- druki ulotne