Les locutions adverbiales figées : étude des fonctions primaires - Oueslati, Lassâad (1971- ). (2011)
Słowa kluczowe: fixation, adverbial phrase, predicat, actualizer, prédicative noun, intensity, semantic class, hyperclass, automatic treatment.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 82-83.
Streszczenie w języku angielskim.
Keywords: Język francuski -- przysłówki; Semantyka