Gdynia - Port Dźwigi przy Nabrzeżu Rumuńskim / fot. J. Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (Krajowa Agencja Wydawnicza, 1980)
Przedstawia dźwigi pracujące przy załadunku statku przy Nabrzeżu Romuńskim w Gdyni, ok. 1980 r.