Kościół jako osoba w teologii Hansa Ursa von Balthasara / Stephan Ackermann ; tł. Lucjan Balter. - Ackermann, Stephan (1963- )
1. Balthasarowe rozumienie osoby. 2. Rzeczywisto-symboliczne osoby. 3. Maryja: osobowy Kościół w swych początkach. 4. "Kto jest Kościołem?".