[Afisz. Incipit] II. Festiwal plastyki : Sopot Pawilony MTG. - Festiwal Plastyki 1949 ; Sopot). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zamianie wystaw na Festiwalu.
Keywords: Festiwale artystyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.