Kronika i elegia - Zawada, Andrzej (1948- ).; Międzyrzecki, Artur (1922-1996). (1994)
Recenzja książki: Wiersze dawne i nowe / Artur Międzyrzecki. Warszawa, 1992.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.