[Afisz. Incipit] III eliminacja raidowa motocyklowych mistrzostw okręgu gdańskiego ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o zawodach 18.10.1953 r.
Keywords: Druki ulotne; Wyścigi motocyklowe -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne