Illustrisimus et Excellentissimus Princeps Dominus Dnus GEORGIUS Dux in Ossolin Princeps Comes a Theczyn Ossolinski, Lubomlen, Adzelen Xc XC Praefectus Supremus Regni Poloniae Cancellarius. - Moncornet, Balthasar (ok. 1600-1668) (1654)
Przedstawia Jerzego Ossolińskiego, popiersie 3/4 na wprost, owalna rama.