[Konie] - Orłowski, Aleksander (1777-1832). ([Polska], 1800)
Przedstawia cztery konie nad brzegiem jeziora.
Tytuł wg treści kompozycji.
Miejsce powstania wg działalności autora.
W prawym górnym rogu pola kompozycji wygrawerowany podpis autora i data.
Keywords: Grafika polska; Grafika -- Polska -- 19 w