[Afisz. Incipit] Ogłoszenie publiczne. Zgodnie z art. 21 ust. 2 ... podaje się do wiadomości publicznej, że powiat Słupsk został podzielony na 23 obwodów głosowania ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o podziale powiatu słupskiego na obwody, 9.12.1946 r.