Ex Libris Vaclav Křupka - Gaudaen, Gerard (1927-2003).; Křupka, Vaclav ([S. l., 1964)
Przedstawia mężczyznę grającego na gitarze, obok siedzi dwóch chłopców, za nim kobieta z wazą zupy. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Vaclav Křupka. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut., data wg bibliogr.
II Biennale Exlibrisu Współczesnego, katalog, Malbork 1965
Keywords: Ekslibris belgijski