Medytacja słowa Bożego podstawową modlitwą kapłana / Stanisław Haręzga. - Haręzga, Stanisław (1949- ).
Założenia teologiczne. Przebieg i dynamika medytacji biblijnej. Medytacja biblijna a głoszenie słowa Bożego. Uwagi praktyczne.