[Afisz. Incipit] Towarzystwo Przyjaciół ORMO w Lęborku urządza dn. 26.XI.49 ... wielką zabawę taneczną ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o imprezie w sali Bojowców o Wolność i Demokrację przy ul. 10 Marca.