Angielski raz a dobrze. Cz. 2 czytaj, słuchaj i ucz się! - Wydawnictwo Lingo (Warszawa : Wydawnictwo LINGO sp. j., 2007)
Interaktywny kurs do samodzielnej nauki jęayka angielskiego. Lekcje o różnorodnej tematyce, interaktywne ćwiczenia, gry językowe, nagrania MP3 wszystkich dialogów.
Tyt. z ekranu tytułowego.
Dod. do "Życia Warszawy" (67/2007).
Tekst w jęz pol. i ang.
Keywords: Język angielski -- gramatyka -- zadania i ćwiczenia; Język angielski -- rozmówki; Wydawnictwa elektroniczne