Armagedon w retrospektywie / Kurt Vonnegut ; wstęp napisał Mark Vonnegut ; z ang. przeł. Robert Sudół. - Vonnegut, Kurt (1922-2007 ; jr.) (Wydawnictwo Albatros - Andrzej Kuryłowicz, 2010)
Zbiór niepublikowanych krótkich form literackich Kurta Vonneguta.