Panorama Gdyni z Kamiennej Góry na Skwer Kościuszki : od ul. Karola Olgierda Borchardta do basenu jachtowego i Bulwaru Szwedzkiego / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1965)
Przedstawia widok z Kamiennej Góry w Gdyni, od ulicy Karola Olgierda Borchardta do basenu jachtowego i Bulwaru Szwedzkiego, 1960 r.