Panorama Gdyni z Kamiennej Góry na Skwer Kościuszki : od ul. Karola Olgierda Borchardta do basenu jachtowego i Bulwaru Szwedzkiego - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk], 1965)
Przedstawia widok z Kamiennej Góry w Gdyni, od ulicy Karola Olgierda Borchardta do basenu jachtowego i Bulwaru Szwedzkiego, 1960 r.
Tytuł i data według opisu autora na rewersie. Miejsce wydania według działalności fotografa.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdynia; Widoki -- fotografie; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie