[Afisz. Incipit:] W X rocznicę Ludowego Wojska Polskiego ... ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o obchodach uroczystości powitalnych jednostek wojskowych powracających z obozów letnich 4.10.1953.