Podwieczorek w Grand Hotel-Sopot. (Sopot : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie urządzanej przez Polski Związek byłych Więźniów Politycznych 17.11.1946 r.
Keywords: Polski Związek byłych Więźniów Politycznych -- druki ulotne; Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła