[Afisz. Incipit] Uwaga! Uwaga! Zw. Inwalidów Wojennych R.P. koło w Elblągu zaprasza na zabawę taneczną ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 26.07.1947 r.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.