Ex libris TMarangoni 1947 : Piu so ... men so / T. Marangoni. - Marangoni, Tranquillo (1912-1992) (1947)
Przedstawia drzewo, nad nim napis: Piu so ... men so, u dołu: ex libris TMarangoni 1947, pod wyobrażeniem autograf aut.