Ulica Marynarki Polskiej 2, 4, 6 / Fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1992)
Przedstawia widok ogólny ulicy Marynarki Polskiej w Gdańsku Nowym Porcie oraz domy nr 2, 4, 6, 1992 r.