[Afisz. Incipit] II. Tydzień Ligi Lotniczej w Polsce ... (Tczew : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz z programem Tygodnia Lotniczego 31.05-6.06.1948 r. w Tczewie.
Keywords: Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.