Die Herbst und Winter Mode 1927/1928 : Alles was schön ist, erweckt Begeisterung! / [Gebr. Freymann G.m.b.H. Danzig]. (s.n., 1927)
Druk reklamujący kolekcję mody damskiej na jesień-zimę 1927/1928 gdańskiego sklepu Gebrüder Freymann.