Maryjny rys duchowości św. Faustyny Kowalskiej / Waldemar Seremak. - Seremak, Waldemar (1953- ).
1. Doświadczenie przez św. Faustynę Kowalską Maryi jako Matki i Mistrzyni życia duchowego. 2. Tożsamość Maryi według św. Faustyny Kowalskiej. 3. Ustosunkowanie się św. Faustyny Kowalskiej do Najświętszej Maryi Panny. 4. Wpływ postawy św. Faustyny wobec Najświętszej Maryi Panny na spełnienie przez nią jej posłannictwa.