Złego konika sobie wybrałeś - Sobczyński, Robert ( -1990).; Zrzeszenie Związków Zawodowych. Centralna Rada. Wydawnictwo Związkowe (Warszawa : Wydawnictwo Związkowe CRZZ, 1965)
Plakat BHP postać na butelce wódki na biegunach.
Nazwiska autora w lewym górnym rogu.
Keywords: Bezpieczeństwo pracy -- Polska -- 1945-1990 -- plakaty