Ex Libris Dris Hans A. Bauer / Teubel. - Teubel, Friedrich (1884-1965) ([wydawca nieznany], 1965)
Kapitel kolumny, wokół którego krąży atom, wokoło napis w języku greckim, u dołu bukiet kwiatów i napis: Ex Libris Dris Hans A. Bauer. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.