Ex Libris Dris Hans A. Bauer - Teubel, Friedrich (1884-1965).; Bauer, Hans Adolf (1891-1953). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1965)
Kapitel kolumny, wokół którego krąży atom, wokoło napis w języku greckim, u dołu bukiet kwiatów i napis: Ex Libris Dris Hans A. Bauer. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, data według działalności właściciela.
Keywords: Ekslibrisy -- Austria -- 1945-1990.