O rozmowach z klerykiem / Dariusz Jastrząb. - Jastrząb, Dariusz (1960- ).
Dialog wychowawcza konieczność. Zalety prowadzącego dialog. - Znać siebie samego. - Być autentycznym. - Empatia. Rozmowa otwarta na dobro i prawdę.