Ex Libris Stefanie Kunze W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1997)
Przedstawia drzewo - dąb, na dolnej gałęzi wiszą trzy żołędzie. U dołu napis: Ex Libris Stefanie Kunze. Sygn. aut. w obrębie kompoz.