Libri Andrzeja Banacha K. Wróblewska. - Wróblewska, Krystyna (1904-1994) (1966)
Przedstawia sylwetkę nagiej kobiety. U dołu napis: Libri, wzdłuż lewej krawędzi: Andrzeja Banacha. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.