Libri Andrzeja Banacha - Wróblewska, Krystyna (1904-1994).; Banach, Andrzej (1910-1990). ([S.l.], 1966)
Przedstawia sylwetkę nagiej kobiety. U dołu napis: Libri, wzdłuż lewej krawędzi: Andrzeja Banacha. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem aut.