Tennessee Williams - Słodki ptak młodości = Sweet Bird of Youth / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2008)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 10.05.2008 r. Reżyseria, dekoracje i światło: Grzegorz Wiśniewski.