Wizyta premiera Rady Państwa CHRL Li Penga w Trójmieście / Artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1985)
Przedstawia premiera Rady państwa Chińskiej Republiki Ludowej Li Penga składającego pieniec pod Pomnikiem Obrońców Wybrzeża na Westerpllatte, 26 maja 1985 roku.